PUSHA

Fredspristagare vill döda Bush [43]

Betty Williams fick Nobels fredspris för 30 år sedan, i ett tal inför hundratals barn nyligen sa hon "Right now, I would love to kill George Bush.".

Zidane i olika länder [40]

Sida som illustrerar hur Zidane-incidenten upplevdes i olika länder. Rolig kritik av media.

Akvarie i Toaletten [41]

Har du alltid drömt om att ha ett akvarie i toaletten? Nu är det möjligt! Toalettstolen har ett akvarie i vattentanken och sägs vara ofarligt för fiskarna.

Paris Hilton = UB40 ? [32]

Här är en video med en blandning av Paris Hiltons "Stars are Blind" och UB40's "Kingston Town". Låtarna är ruskigt lika!

Första bilderna på nya Volvo C30 [44]

Här är de första bilderna på nya Volvo C30 som kommer presenteras på "Paris Motor Show" i september.

Klurigt logikspel [40]

Det här är ett klurigt logikspel där det gäller att länka ihop rutor med samma färg på en rubiks kub liknande kub. Kuben får flera rutor ju fler nivåer man klarar och det blir hela tiden svårare.

Ett album om dagen... [30]

Detta är en del av den konstform som skaparna av sidan kallar crap-art. Reglerna är att man ska skapa en hel skiva från låtskrivning till färdiga låtar på 24 timmar. Sidan länkar till massor av färdiga album som skapats under dessa förhållanden. Kreativ idé och mycket flera riktigt bra låtar!

Holländskt Plagiat på Boten Anna [30]

En holländsk cover på årets sommarplåga "Boten Anna" har börjat sprida sig på internet. Den här låten verkar dock handla om det som de flesta svenskar antagligen tror att Boten Anna handlar om - en båt.

Vaken i 33 år [40]

En man från vietnam drabbades av feber 1973 och sedan dess har han inte kunnat somna.

BYTBILJETT - Res billigare med SL [31]

SL's nya biljettsystem innebär att sista resan måste påbörjas inom en timme. Om man bara reser 20 minuter skulle man alltså kunna dela med sig av biljetten till någon annan. Den här organisationen sätter upp bytbiljett-klistermärken på platser där man sedan kan lämna sin biljett om man inte ska resa längre eller hämta en biljett om man behöver en.

< Föregående 1 2 ... 2334 2335 2336 2337 Nästa >