PUSHA

Milliondollarbody [38]

En stockholmare spinner vidare på idén bakom milliondollarhomepage och säljer nu sin kropp som reklampelare. Köparna får tattuera valfritt motiv på den del de köper, priset är $1000 per kvadratcentimeter och man måste som minst köpa 4 kvadratcentimeter.

Monopol slutar med papperspengar [46]

I nya versionen av monopol har man valt att sluta med papperspengarna och istället använda kreditkort. Till spelet hör en liten elektronisk avläsare som kan sätta in och ta ut pengar på kortet.

Fredspristagare vill döda Bush [43]

Betty Williams fick Nobels fredspris för 30 år sedan, i ett tal inför hundratals barn nyligen sa hon "Right now, I would love to kill George Bush.".

Zidane i olika länder [39]

Sida som illustrerar hur Zidane-incidenten upplevdes i olika länder. Rolig kritik av media.

Akvarie i Toaletten [41]

Har du alltid drömt om att ha ett akvarie i toaletten? Nu är det möjligt! Toalettstolen har ett akvarie i vattentanken och sägs vara ofarligt för fiskarna.

Paris Hilton = UB40 ? [32]

Här är en video med en blandning av Paris Hiltons "Stars are Blind" och UB40's "Kingston Town". Låtarna är ruskigt lika!

Första bilderna på nya Volvo C30 [44]

Här är de första bilderna på nya Volvo C30 som kommer presenteras på "Paris Motor Show" i september.

Klurigt logikspel [40]

Det här är ett klurigt logikspel där det gäller att länka ihop rutor med samma färg på en rubiks kub liknande kub. Kuben får flera rutor ju fler nivåer man klarar och det blir hela tiden svårare.

Ett album om dagen... [30]

Detta är en del av den konstform som skaparna av sidan kallar crap-art. Reglerna är att man ska skapa en hel skiva från låtskrivning till färdiga låtar på 24 timmar. Sidan länkar till massor av färdiga album som skapats under dessa förhållanden. Kreativ idé och mycket flera riktigt bra låtar!

Holländskt Plagiat på Boten Anna [30]

En holländsk cover på årets sommarplåga "Boten Anna" har börjat sprida sig på internet. Den här låten verkar dock handla om det som de flesta svenskar antagligen tror att Boten Anna handlar om - en båt.

< Föregående 1 2 ... 2333 2334 2335 2336 Nästa >