PUSHA

Var klickar du? [32]

Här är ett intressant test som visar var människor klickar. Testet består av en serie bilder som du ska klicka på, när du är klar får du se var du klickat och hur de flesta andra klickat.

Tjuvlyssnat [38]

Tjuvlyssnat är en blogg som är fylld av roliga samtal som hörts runtom i Sverige anonymt. Riktigt underhållande!

Historien bakom Ctrl+Alt+Del [42]

I den här videon förklarar David Bradley hur han "uppfann" Ctrl+Alt+Del. Han ger även Bill Gates en skön diss.

Under Construction 2.0 [31]

När "the iconfactory" bygger om sidan lämnas ingenting åt slumpen, skaparna verkar ha lagt ned en hel del arbete bara på "Under Construction"-meddelandet. Det är en liten film där man ser små gubbar som bygger på ett hus - sidan.

Rita på vattnet [35]

Forskare har skapat en maskin som med hjälp utav vågor kan "rita" bokstäver i vatten. Maskinen består av 50 våggeneratorer. Tyvärr tar det mellan 15 och 30 sekunder att få till varje bokstav, vilket i och för sig är en stor förbättring mot deras tidigare maskin som tog 15 minuter på sig.

Vad tyst det blev [36]

Rolig svensk teknad kortfilm om en tjej, en kille och deras tankar. Något vulgär men igenkänningsfaktorn är mycket hög!

3D Tetris [43]

Det här är en 3d-version av tetris som är väldigt likt ett 3d tetris som fanns till dos för många år sedan men som nu går att spela online. Som vanligt ska du fylla ett lager fullt för att det ska försvinna, men nu finns det 3 dimensioner.

Trattgramofon som spelar mp3 [33]

Saknar du den gamla goda tiden då musik spelades på skiva? Den engelska designern Michael Kennedy har skapat en trattgramofon som du kopplar till din iPod. Gramofonen har även en skärm där skivans grafik visas.

Bush's krigsplan inkluderar 7 länder [33]

Redan i november 2001 fanns en plan för hur USA skulle invadera totalt 7 länder: Irak, Syrien, Libanon, Libyen, Iran, Somalia och Sudan. Allt enligt general Wesley Clark.

Vaccin mot fågelinfluensa kan levereras till 2007 [36]

Det engelska företaget GlaxoSmithKline tror sig ha funnit ett vaccin mot H5N1 som kan ges i mycket små doser. Vaccinet kan vara redo för massproduktion under 2007.

< Föregående 1 2 ... 2332 2333 2334 2335 2336 2337 Nästa >