PUSHA

Vaccin mot rökning [26]

Ett nytt vaccin ska blockera nikotinet i cigaretter från att nå hjärnan och därmed ta bort ruset som skapar beroendet. Att vaccinet fungerar har ännu inte bevisats och det lär dröja innan det når den svenska marknaden.

Är detta barntillåtet? Inte riktigt… (humor, rolig [27]

Nu är det dags för ännu en kortfilm av David - mannen bakom "Vad tyst det blev" I “För barnen” pitchar David TV-idéer för barnprogram. Se filmen här!

Kryptera inte - Göm i SPAM [28]

När man krypterar ett meddelande så blir det ganska tydligt att det meddelandet är viktigt. Någon kom på den smarta idén att istället för att kryptera ett meddelande så göms meddelandet i spam. Ingen skulle misstänka att leta efter dina hemligheter i skräpkorgen. Genialt!

Tuggummikonst [27]

Jason Cronenwald gör tavlor med blondiner utav tuggummi. Inga färger används utan för att få fram olika nyanser tuggas tuggummin av olika färg ihop. Han tuggar sällan själv utan har ett hängivet gäng tuggare som tuggar åt honom.

SvD säljer också porr [30]

Svenska Dagbladet anklagade för ett tag sedan piratbyrån för att deras webbshop sålde tröjor med sexistiskt tryck. I själva verket var det inte ens piratbyrån som sålde de tröjorna utan det var företaget de anlitade som även hade andra kunder. Nu har det dock kommit fram att SvD också har en webbshop där det säljs "Vuxenfilm". Efter att det här kommit fram verkar SvD ha tagit bort den delen och försökt mörka hela historien genom att ta bort kommentarer kring detta.

Konstiga Hotell [25]

Är du trött på vanliga hotell och vill bo lite mer ovanligt när du är ute och reser? Då ska du ta en titt in på unusualhotelsoftheworld, där du kan hitta konstiga hotell över hela världen. Finns även två i sverige, undervattenshotellet i västerås och ishotellet i jukkasjärvi.

Gör ditt eget Typsnitt [25]

BitFontMaker låter dig göra ett eget typsnitt online. När du är klar är det bara att klicka på "Create Font" så kan du ladda ned din font och installera. Orkar du inte göra ett eget typsnitt kan du titta på andras och ladda ned dem.

Jessica Simpsons nya singel utan kopieringsskydd [21]

När man köper Jessica Simpsons nya singel "A public affair" kan man välja mellan 500 förnamn som spelats in för att ge en känslan av att hon sjunger om en själv. Låten kommer dessutom sakna kopieringsskydd, vilket är helt nytt för ett stort skivbolag som Sony BMG. Detta är förmodligen ett experiment som kan leda till att skivbolagen helt kommer skippa kopieringsskydd i framtiden.

Smygtitt på The Simpsons Movie [23]

Den 27 Juli 2007 (om exakt ett år) har The Simpsons Movie premiär. Här är två videoklipp med lite skisser från filmen.

Space Invaders med människor [23]

Här är en video på det klassiska spelet Space Invaders, det speciella är att varje pixel representeras utav en människa på en stol. Mycket imponerande, måste ha tagit ett tag att göra detta.

< Föregående 1 2 ... 2331 2332 2333 2334 2335 2336 2337 Nästa >