PUSHA

Gör ditt eget Typsnitt [25]

BitFontMaker låter dig göra ett eget typsnitt online. När du är klar är det bara att klicka på "Create Font" så kan du ladda ned din font och installera. Orkar du inte göra ett eget typsnitt kan du titta på andras och ladda ned dem.

Jessica Simpsons nya singel utan kopieringsskydd [21]

När man köper Jessica Simpsons nya singel "A public affair" kan man välja mellan 500 förnamn som spelats in för att ge en känslan av att hon sjunger om en själv. Låten kommer dessutom sakna kopieringsskydd, vilket är helt nytt för ett stort skivbolag som Sony BMG. Detta är förmodligen ett experiment som kan leda till att skivbolagen helt kommer skippa kopieringsskydd i framtiden.

Smygtitt på The Simpsons Movie [23]

Den 27 Juli 2007 (om exakt ett år) har The Simpsons Movie premiär. Här är två videoklipp med lite skisser från filmen.

Space Invaders med människor [23]

Här är en video på det klassiska spelet Space Invaders, det speciella är att varje pixel representeras utav en människa på en stol. Mycket imponerande, måste ha tagit ett tag att göra detta.

Var klickar du? [32]

Här är ett intressant test som visar var människor klickar. Testet består av en serie bilder som du ska klicka på, när du är klar får du se var du klickat och hur de flesta andra klickat.

Tjuvlyssnat [38]

Tjuvlyssnat är en blogg som är fylld av roliga samtal som hörts runtom i Sverige anonymt. Riktigt underhållande!

Historien bakom Ctrl+Alt+Del [42]

I den här videon förklarar David Bradley hur han "uppfann" Ctrl+Alt+Del. Han ger även Bill Gates en skön diss.

Under Construction 2.0 [31]

När "the iconfactory" bygger om sidan lämnas ingenting åt slumpen, skaparna verkar ha lagt ned en hel del arbete bara på "Under Construction"-meddelandet. Det är en liten film där man ser små gubbar som bygger på ett hus - sidan.

Rita på vattnet [35]

Forskare har skapat en maskin som med hjälp utav vågor kan "rita" bokstäver i vatten. Maskinen består av 50 våggeneratorer. Tyvärr tar det mellan 15 och 30 sekunder att få till varje bokstav, vilket i och för sig är en stor förbättring mot deras tidigare maskin som tog 15 minuter på sig.

Vad tyst det blev [36]

Rolig svensk teknad kortfilm om en tjej, en kille och deras tankar. Något vulgär men igenkänningsfaktorn är mycket hög!

< Föregående 1 2 ... 2331 2332 2333 2334 2335 2336 Nästa >