PUSHA

Googles - Flygsimulator med Google Maps [27]

Det här är den mest kreativa användningen av google maps api:t jag sett hittills. Man väljer först stad och får sedan styra ett litet plan över den staden med riktiga satellitbilder som underlag. Mycket roligt även om det kanske inte är så mycket till spel.

Big FUCKing Lebowski (humor, roliga filmer) [30]

Säkert har ni sett filmen Big Lebowski och kanske tycker ni, liksom jag, att det är en underbar och rolig film. Visst, jag minns att det var en del svordommar i den men inte att det var så här otroligt många. Se det här klippet. Har du tråkigt idag kan du ju försöka räkna antalet gånger de säger “fuck”.

Transformera ett ansikte [24]

På denna sida kan du transformera ett ansikte från en bild till en annan ras, annat kön eller till en äldre version av personen (etc). Så har du ett bra porträtt på dig själv kan du se hur du kommer se ut som gammal. Hur väl det stämmer får väl framtiden utvisa.

Kille dansar runt världen [27]

En rolig video på en kille som dansar på olika platser runt om i världen. Totalt 39 länder i 7 olika världsdelar.

Från barn till Gud [32]

Här är små korta brev som barn skrivit till Gud. Många är mycket underhållande och söta.

Världefulla Varumärken [26]

BusinessWeek har sammanställt en lista på de 100 mest värdefulla varumärkena i världen, och hur värdefulla de uppskattas vara. Etta är CocaCola med $67 miljarder. Inte förrän på 41 plats hittar vi svenska IKEA.

Exploderande Hus [26]

Konstnären Ben Grasso målar exploderande hus, ganska udda men snyggt!

Ögats Bandbredd [27]

Forskare i Pennsylvania har lyckats uppskatta hur mycket information ögat kan skicka till hjärnan, det rör sig om ca 10 miljoner bitar i sekunden vilket är jämförbart med en vanlig nätverksanslutning.

Phosphor - Världens första online FPS [28]

Här är ett spel som är ganska likt quake. Det som är speciellt är att spelet är gjort i shockwave och spelas online, du behöver alltså inte ladda hem något spel. Det här är det första så här passa avancerade onlinespelet som gjorts hittills men antagligen inte det sista!

Vaccin mot rökning [26]

Ett nytt vaccin ska blockera nikotinet i cigaretter från att nå hjärnan och därmed ta bort ruset som skapar beroendet. Att vaccinet fungerar har ännu inte bevisats och det lär dröja innan det når den svenska marknaden.

< Föregående 1 2 ... 2330 2331 2332 2333 2334 2335 2336 Nästa >