PUSHA

Bodström Backup - Paketet vi inte vill sälja [24]

Webbhotellet Bahnhof har tagit fram ett paket som följer de kriterier som kommer krävas av de flesta företag, myndigheter eller organisationer som driver en egen mejlserver och IP-nät när Thomas Bodströms krav på datalagring blir verklighet. Paketet kostar 75 000 i månaden och har en startavgift på 100 000 och detta är antaligen ingen överdrift.

WikiMapia - Markera själv viktiga platser [23]

WikiMapia är ett nytt wiki-projekt där man kan märka ut platser på Google Maps kartan, man kan skriva ett namn samt en beskrivning av platsen som märks ut med en rektangel. Mycket bra projekt som kommer kunna underlätta när du vill hitta små mål.

Bekämpa PayPal-bedragare [24]

Ett mail som säger sig vara från paypal och be dig lämna ut ditt användarnamn och lösenord ska du akta dig för. Det är ett s.k. phising-försök att få dig att lämna ut dina uppgifter. På sidan där man skulle fylla i uppgifterna fanns en bild på 3kb. Nu har någon finurlig person gjort en liten flash-applikation som laddar ned bilden så länge du besöker den här sidan. Idén är att om många laddar bilden samtidigt kommer bedragarens server krasha eller hans sida åtminstone tas ned. Kreativt & smart!

9 månader på 20 sekunder [27]

En kille har tagit ett foto varje dag under nio månader på sin gravida fru. Resultatet är den här videon där man ser hennes mage växa på 20 sekunder.

Larver i Flogsta [24]

Flogsta ser ut att ha invaderats utav Häggspinnmal som spunnit in hela staden i någon slags slemväv. Coola bilder!

Konst av Damm på bilrutor [24]

Scott Wade ritar kända konstverk i dammet som samlas på bilars vindrutor. Här finns en stor samling bilder på hans verk. Mycket imponerande!

Googles - Flygsimulator med Google Maps [27]

Det här är den mest kreativa användningen av google maps api:t jag sett hittills. Man väljer först stad och får sedan styra ett litet plan över den staden med riktiga satellitbilder som underlag. Mycket roligt även om det kanske inte är så mycket till spel.

Big FUCKing Lebowski (humor, roliga filmer) [30]

Säkert har ni sett filmen Big Lebowski och kanske tycker ni, liksom jag, att det är en underbar och rolig film. Visst, jag minns att det var en del svordommar i den men inte att det var så här otroligt många. Se det här klippet. Har du tråkigt idag kan du ju försöka räkna antalet gånger de säger “fuck”.

Transformera ett ansikte [24]

På denna sida kan du transformera ett ansikte från en bild till en annan ras, annat kön eller till en äldre version av personen (etc). Så har du ett bra porträtt på dig själv kan du se hur du kommer se ut som gammal. Hur väl det stämmer får väl framtiden utvisa.

Kille dansar runt världen [27]

En rolig video på en kille som dansar på olika platser runt om i världen. Totalt 39 länder i 7 olika världsdelar.

< Föregående 1 2 ... 2329 2330 2331 2332 2333 2334 2335 2336 Nästa >