PUSHA

De som äter ost är smalare [12]

Grattis alla ost-älskare, här är nyheten – eller ska vi kanske säga ursäkten – ni har väntat på!

Forskare fingranskar uråldriga proteiner [15]

Forskare undersökt två proteiner, som är mellan 400 miljoner och 600 miljoner år gamla. – Vi vill förstå hur det går till när nya protein-proteininteraktioner uppkommer och hur de förändras under evolutionens gång, säger Greta Hultqvist vid institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap, Uppsala universitet.

Porträttfotografering [10]

Ikväll hade vi vår tisdagsträff med fotoklubben, och vi var utomhus och fotade. Det var porträtt och modellfotografering som gällde för kvällen.

Diskret dejtingsida för gifta & upptagna [11]

Victoria Milan är Sveriges #1 dejtingsida för tillfälliga möten & utomäktenskapliga affärer. Kopplar ihop riktiga människor sedan över 10 år, Victoria Milan etablerades med integriteten som du kan förvänta dig från sidor av högsta kvalitet.

Stor psykisk ohälsa bland barn som flyr [14]

Barn som flyr till Sverige lider ofta av psykisk ohälsa som kan leda till depressioner och i värsta fall självmordsförsök, visar en ny rapport från Bris. Nu vill organisationen se krafttag från regeringen.

Foderbrist gör att djur kan slaktas tidigare [14]

Pär Lindberg: Det går inte att svälta djuren

Alger, insekter och matavfall på menyn [12]

Framtidens mat måste bli klimatsmart. Inom livsmedelsforskningen finns goda exempel: Matavfall som blir nya livsmedel, svenskodlade alger som mals och bli knaprigt knäckebröd. Och lupinbönor och larver som kan ersätta kött. Möt forskarna som kokar ihop framtidens maträtter.

Hemmet är fullt av farliga kemikalier [15]

”En ökad medvetenhet skulle vara hälsosam”

Ger ALA effekt vid deff? [14]

En metaanalys där man går igenom alla välkontrollerade studier som gjorts på antioxidanten alfa liponsyra (ALA) kom fram till att så är fallet, i alla fall på kort sikt.

Rea på tvättmaskiner [11]

Se vilka tvättmaskiner som är på rea just nu - upp till över 50% rea på tvättmaskin!

< Föregående 1 2 ... 102 103 104 105 106 ... 2336 2337 Nästa >