PUSHA

Svenska Spel Casino [1]

Svenska Spel är Svenska statens spelbolag och erbjuder Sveriges största spelutbud såväl via internet som offline hos spelbutiker och representanter för Svenska Spel på krogar, restauranger, spel

Så får du 4K i 120 Hz från Xbox Series X eller Pla [1]

När Xbox Series X och Playsta­tion 5 lanseras är en stor nyhet att de klarar att lev­er­era 4K-upplös­ning i hela 120 Hz — men det är inte utan utmaningar.

Samband mellan autism och serotoninsystemet [1]

En ny studie från Karolinska Institutet skapar nytt hopp om att i framtiden kunna utveckla läkemedel som lindrar symptomen hos personer med autism.

10 v. styrketräning förbättrar ungdomars spänst [3]

I denna artikel sammanfattar jag en artikel som går igenom hur ett styrkeprogram på 10 veckor kan utveckla unga basketspelares vertikala hopp och explosivitet.

Kunskaperna om datasäkerhet är dålig [3]

Bara 30% av spanjorerna vet vad den allmänna dataskyddsförordningen är ”Reglamento General de Protección de Datos (RGPD)”. Dessutom säger nästan 80% att de inte vet hur många organisationer som använder, lagrar eller får tillgång till deras personuppgifter. I Sverige heter den nationella regleringen SFS 2018:218 Lag med kompletterande bestämmelser till EU:s dataskyddsförordning (även benämnd dataskyddslagen i dagligt tal), vad vet du om den?

Köp Afanat Online (Generisk Afatinib-tablett) [1]

Afanat-tablett (Afatinib Dimaleate) - även känd som Generic Gilotrif, tillverkad av Natco för behandling av vuxna patienter med lokalt avancerad eller metastaserad icke-småcellig lungcancer (NSCLC). Natco Afanat finns i styrkan 20 mg, 30 mg, 40 mg och finns till det mest överkomliga priset på Drugssquare.com. Vårt apotek ger också ytterligare information såsom Afanat-tablettpris, användning, dosering, läkemedelsinteraktioner, leveransanläggning etc.

Streama Sverige - Portugal live i Nations League [2]

Titta på Sverige - Portugal live streaming! Nations League omgång 2 ska avgöras och Sverige får en svår nöt att knäcka när Portugal och Cristiano Ronaldo står för motståndet. Heja Sverige friskt humör, det är det som susen gör!

Barn mår sämre i Sverige än vad många tror [2]

Spanien ligger bra till när det gäller barns psykiska hälsa. Det ser däremot betydligt sämre ut för Sverige när det gäller barns psykiska välbefinnande. Detta framgår tydligt av en ny Rapport från UNICEF, som jämför barnens situation i världens rika länder.

Top 10 core övningar för en starkare mage & rygg [3]

I denna artikel hittar du top 10 core övningar för idrottare som vill bygga en starkare mage och rygg för att kunna prestera bättre i sin idrott.

Bästa kreditkortet [1]

Kreditkortsval är en jämförelsesida inom kreditkort. Att välja rätt kreditkort kan vara en utmaning, inte minst då det är en hel del att hålla koll på. Kreditkortsval.se hjälper dig att välja rätt kreditkort.

< Föregående 1 2 3 4 5 ... 15 16 Nästa >