PUSHA

När kommer ett coronavirusvaccin att vara klart? [1]

Den första försöket på människor mot ett vaccin mot coronavirus som orsakar Covid-19 har påbörjats i Seattle. Det kommer emellertid att ta minst 12 månader för att fastställa om jabben - eller någon av de andra som utreds runt om i världen - är effektiv och säker.......

Så utför du styrketräningsövningar [2]

Här hittar du flertalet guider gällande teknik och utförande för massor av olika styrkeövningar.

Relentless söker trummis [1]

Hej jag är en kille på 16 år som spelar thrash metal med mitt band Relentless Jag bor i helsingborg men dom andra bor i markaryd/örkeljunga, om ni är intreserade av att spela med oss så kan ni

Amorteringsfritt lån [1]

Flera banker erbjuder amorteringsfria lån

Isländska forskare hittar 40 öspecifika mutationer [1]

Viruset kan spåras tillbaka till andra europeiska länder tack vare genetisk sekvensering. Att viruset muterar så mycket kan vara positivt.

Sänkt videokvalitet minskar belastning på Internet [2]

Netflix, YouTube, Amazon, Apple och Disney sänkte förra veckan bildkvalitén på strömmad video, nu sällar sig Facebook och Instagram till dessa och gör sammalunda.

Frisör Finspång - Hairligt är bästa frisörsalongen [1]

Det finns en del frisörsalonger i Finspång men den bästa salongen med de trevligaste frisörerna är nog ändå Salong Hairligt där Gitte, Karin och Maria jobbar. Underbar frisörsalong som bara den är väl värd att se!

3 roliga äggjakter hemma [14]

Många barn är nu besvikna över inställda aktiviteter, kalas och fester – men så är det bara! Vi måste alla följa de riktlinjer som finns för att minska spridningen av Corona-viruset, Här är tre påsklekar och äggjakter som passar bra för de egna barnen, lekarna utförs hemma eller utomhus, de beställs digitalt och levereras direkt via e-mail.

Naturbingo gratis [14]

Naturbingo – morsom utendøraktivitet for familien!

Pyssel för barn [15]

Här hittar du roliga pyssel för att aktivera barnen när de är hemma.

< Föregående 1 2 3 4 5 ... 462 463 Nästa >