PUSHA

Mornings! [2]

Hur ser era morgonrutiner ut för bästa starten på dagen? Detta är min rutin.

BRÖLLOPSFEBER [2]

Här är ett litet inlägg på en massa Brudklänningar, video ifrån catwalken & musik. Lång dag igår med så mycket att se så mycket inspo med blommor, kostymer, klänningar, chokladfontäner, tårtor, dukningar mm.

En rykande kopp kaffe! [1]

Hur gillar ni att starta er morgon? min morgon innan bröllopsmässan, kanske inte som min generella morgon start. Mitt bästa är, tända ljus, Kaffe, musik. Sen kan det variera mellan, Jobb, träning, yoga, mm.

Naturums våtmarker [1]

Platsen där naturum har byggts var ganska kontroversiell när den byggdes, mitt ute i våtmarkerna. För att nå byggnaden så måste man gå på en bro, antingen från city, eller från naturums parkering. Att det är Sveriges vackraste och bäst belägna naturum, det är det ingen tvekan om.

Någon som vill ha en autograf? :) [1]

Det är alltid roligt när ett statistjobb leder till man syns extra mycket. Många gånger syns man bara i bakgrunden och vissa gånger måste man veta att det är jag för att överhuvudtaget kunna uppfatta att jag är med på film.

Kim Hartman citat [1]

Klassiska citat från Eurosports snooker-kommentator Kim Hartman

Grågåsen guidar Kanadagässen [1]

För par dagar sedan, när jag var vid naturum och väntade på uttern, kom flera hundra gäss som flög naturum. Jag tycker om att se när gässen sträcker, de flyger i så vackra V-formationer.

Kristianstads landmärken [1]

Två av Kristianstads landmärken är vattentornet och värmekraftverket, Allöverket. Det är två byggnader som utmärker sig och syns på långt håll. Hur hög skorstenen är på värmekraftverket, det vet jag inte. Men vattentornet är 47 meter högt.

Klyftorna ökar [1]

LÄNKAT SAMHÄLLE. Sverige blir mer och mer ojämlikt. Från att ha varit världens mest jämlika land vad gäller inkomstskillnader har vi i dag sjunkit ned på en plats utanför topp 10. Vi är dessutom sämst i Norden! Under veckan har det kommit flera alarmerande rapporter, som borde ha uppmärksammats mer...

10 saker som du bör känna till innan du besöker US [2]

Några saker är bra att veta innan du reser till USA och i listan nedan finns 10 punkter som du bör känna till för att din resa ska bli så lyckad som möjligt.

< Föregående 1 2 3 4 ... 202 203 Nästa >