PUSHA

Utterns Buffé sjö [1]

Alla har vi säkert ätit buffé någon gång. Då har man vanligtvis mycket att välja på, och man får äta hur mycket man vill. Så har uttern det vid Naturum sjön, den kan välja och vraka bland alla fiskar som finns.

10 bästa skräckfilmerna på Netflix 2018 [1]

Lista över 10 bästa skräckfilmerna på svenska Netflix under 2018

Höga hus i trä, snart 350 meter [1]

Det har blivit lite av en tävling att bygga det högsta höghuset i trä. Positivt för träbranschen och kanske också för skogsbrukare och klimatet. Norge började med sin 50 meters byggnad i Bergen. Det gick dock inte länge...

Sliter du med en irritabel tarm (IBS)? [1]

Det er en samlebetegnelse for mageproblemer som trolig skyldes avvik i tykktarmens funksjon. Det rammer anslagsvis 10-20% av befolkning, med andre ord et stort problem! Les mer om hvordan Marina kvittet seg med mageproblemene.

Frihoppning med General [1]

Igår blev det mycket fotografering. Först var jag på naturum med Åke och fotograferade både uttern och kungsfiskaren, på kvällen blev det hästfotografering. Jag var vid stall Mårtensson och fotograferade hästar som hade frihoppning.

Kungsfiskaren spanar [2]

Idag har varit den bästa dagen sedan i höstas, fotomässigt sett. Jag har lyckats att få både uttern och kungsfiskaren på foto, helt magiskt! När jag och Åke kom till naturum fick vi omedelbart syn på uttern. Efter bara några minuter såg vi även kungsfiskaren.

Pumpa Recept [2]

Ett par fina pumpa recept

Uttern i vattenriket [1]

På vintern så besöker uttrarna ofta naturum, där det finns mycket fisk på grunt vatten. Jag har varit där många gånger och väntat länge på att få ta ett par foton på uttern. Idag fick jag äntligen det! Och inte bara några, uttrarna var framme länge.

De glömda husen del II [1]

Den övergivna gården som jag fann, knappt 20 kilometer utanför Kristianstad verkar vara flera byggen i ett. Detta är fortsättningen av föregående inlägg om den här gården.

Bli frilansare – de första stegen [1]

En genomgång av för- och nackdelar samt ett par konkreta tips för att starta eget och börja frilansa.

1 2 3 ... 202 203 Nästa >