PUSHA

Djenka på Håslövs ängar [1]

När jag var vid Håslövs ängar igår för att kolla läget och fotografera, hade jag Djenka med mig. Tanken var att även leka med henne på de stora ängarna. Men från och med den 15 Mars är det tillträdesförbud där. Det är för att skydda alla fåglar som häckar på ängarna.

6 övningar som bygger större & starkare armar [1]

Armträning är populärt och effektivt för den som vill bygga större armar och bli starkare i klassiska styrkeövningar som t.ex. bänkpress, militärpressar, chins etc. Här kommer 6 armövningar (3 av för varje muskelgrupp) som stärker upp i 3 olika grepp och positioner på armarna.

Ett samhälle där en kvinna känner sig rädd [1]

Ett samhälle där en kvinna känner sig rädd, hotad och otrygg är ett farligt och destabiliserat samhälle. Massiva våldtäkter, det vidriga daltandet och beskyddande av förövare och sexuella förbrytare har normaliserats.

Muslimskt Böneutrop [1]

Lyssna på detta innan du tar ställning till om böneutrop ska tillåtas i Sverige eller inte? Skulle du vilja höra detta?

Höger eller vänster [1]

Sverige har fått ett nytt politiskt parti, Alternativ för Sverige. Partiledare är Gustav Kasselstrand, som efter en maktstrid 2015 uteslöts ur Sverigedemokraterna.

Tacovognen - Food Truck København [1]

Tacovognen er din foretrukne Food Truck i København til privat og firma arrangement.

Endast värdegrundsgodkända medborgare göre sig bes [1]

Vad är det som säger att det stannar vid journalisterna? Redan nu ställs grupp mot grupp, medborgare mot medborgare. Redan nu har det börjat poppa upp privata åsiktsdomstolar och vakter som jagar människor som avviker i sitt tänk.

Spara stora pengar med Rabattkoder [1]

Sluta slänga bort pengar! På HittaRabattkoder.nu hittar du förmånliga rabattkoder och Deals som du kan använda när du handlar i dina favorita butiker. De flesta rabattkoder är bara giltiga under en viss tidsperiod, så det gäller att vara snabb!

Storm på Håslövs ängar [1]

Idag körde jag till Håslövs ängar för att kolla läget. När jag var där sist för ett par månader sedan var ängarna översvämmade. Nu var vattnet borta, men det var storm över ängarna.

34 Dagar kvar! [1]

Snart är det dags för barn nr . 2 Hoppas det går bättre denna gång ... Följ gärna :)

1 2 3 ... 117 118 Nästa >